De Hollandse 100: samen schaatsen en fietsen tegen lymfeklierkanker

Op zondag 24 maart werd de 8e editie van De Hollandse 100 verreden. Een oer-Hollands evenement bestaande uit een combinatie van schaatsen en fietsen over verschillende afstanden. En Marianne Timmer deed ook mee!

De Hollandse 100 is een initiatief van stichting Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfeklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Kijk ook eens op www.lymph-co.com

Sportvasten met Marianne Timmer als coach

Haal het beste uit uzelf met Sportvasten by Fittergy

Sportvasten is dé weg naar een vitaliteitsboost en prestatieverbetering. Tijdens deze wetenschappelijk onderbouwde kuur maakt u in slechts tien dagen de switch van suiker- naar vetverbranding, waarbij u gemiddeld ook nog eens 2-6 kilo afvalt. En wie wil dit nou niet!

Waarom Sportvasten by Fittergy?

  • Persoonlijke begeleiding: met Marianne Timmer als sportvasten expert en persoonlijke coach wordt elke stap van uw Sportvasten kuur begeleid door een Olympisch kampioen, waardoor u super gemotiveerd blijft. U heeft dagelijks contact met Marianne via Whatsapp en aan het einde van de kuur krijgt u van haar via Teams of Zoom een presentatie hoe nu verder.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: onze benadering is gebaseerd op solide wetenschappelijke principes, met meetbare resultaten en een blijvende transformatie.
  • Vitaliteits boost voor u of uw organisatie: sportvasten geeft niet alleen individuen een boost, maar ook organisaties. Verbeterde vitaliteit vertaalt zich naar verhoogde productiviteit, betere prestaties op de werkvloer en minder ziekteverzuim.

 

"Corona kwam. En mijn huwelijk liep op de klippen. Plotseling stond mijn hele leven op z’n kop. Jaren geleden verhuisde ik naar een dorp in Gelderland waar ik nieuw was. Je bouwt er iets op, maakt vrienden en opeens valt die basis weg. De stress kroop onder mijn huid en nestelde zich in mijn hoofd. Wat nu?"

Op 30 november jongstleden is Marianne's nieuwe boek De Timmerfabriek op feestelijke wijze gelanceerd bij Sauna Drôme in Putten. Haar goede vriend Jonald Bouwhuis, tevens eigenaar van de sauna, had geheel belangeloos zijn sauna ter beschikking gesteld voor de lancering.

Onder de genodigden waren familie, vrienden en bekenden van Marianne en natuurlijk de auteur van het boek Yoeri van den Busken (zie foto hiernaast).

Het boek belooft een bestseller te worden en is nu verkrijgbaar.

Theatervoorstelling Timmertje

Het turbulente levensverhaal van schaatsster Marianne Timmer is eind vorig jaar opgevoerd in theatervoorstelling Timmertje.
Haar successen bij de Olympische Winterspelen van 25 jaar geleden waren de voornaamste aanleiding voor de makers van het theaterstuk.
De voorstellingen vonden plaats in de voormalige graanloodsen aan het Winschoterdiep in Hoogezand. Meer info op www.timmertje.com

 

Ultiem genieten bij Sauna Drôme in Putten

Onlangs waren voormalig topsporters Marianne Timmer, Leontien van Moorsel en Chatilla van Grinsven uitgenodigd voor een vitaliteit "boost" bij Sauna Drôme in Putten.
Het is een onvergetelijke dag geworden waarbij de dames ultiem hebben genoten van de geboden rust en wellness.

Hierbij een korte compilatie van deze mooie dag. Geluid aan en genieten!

Marianne Timmer ambassadeur Provinciaal Beweegakkoord

Drievoudig olympisch schaatskampioene Marianne Timmer is ambassadeur geworden van het Provinciaal Beweegakkoord Groningen. Dit werd 15 december jl. op het provinciehuis in Groningen bekendgemaakt. De plek waar drie jaar geleden een start werd gemaakt met dat zelfde beweegakkoord.

Het Provinciaal Beweegakkoord Groningen is ontwikkeld in samenwerking met gemeenten, onderwijs, organisaties uit de sport, zorg en welzijn, bedrijfsleven en provincie. Het doel van het akkoord is een actieve en gezonde leefstijl voor alle inwoners van de provincie Groningen, van jong tot oud, en van recreatieve sporter tot talent.

Meer weten over het Provinciaal Beweegakkoord? Neem contact op met coördinator Bianca Egges via b.egges@hvdsg.nl

Nieuwsbrief