Onze workshops, clinics en presentaties bieden handvatten om vitaler te worden en dagelijks optimaal te presteren onder druk. Zonder onnodige energie te verspillen maar medewerkers juist in hun kracht te zetten. Hierbij bieden wij maatwerk, volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie, teams binnen uw organisatie en/of individuele teamleden. Wij bieden inzichten, tips & tricks en faciliteren zelfreflectie op het gebied van onder andere voeding, intrinsieke drijfveren en authenticiteit. En het resultaat van onze maatwerk programma's is drievoudig:

  1. Sterkere verbinding tussen de drijfveren van medewerkers en hoe die passen binnen een team of organisatie
  2. Meer draagvlak voor verandering zoals een nieuwe organisatie structuur of nieuwe strategie
  3. Het voorkomen van burn-out, versnelde uitstroom van getalenteerde medewerkers

Marianne boeken voor een presentatie of (schaats)clinic

Wilt u Marianne inhuren om een presentatie te geven? Zij deelt met u al haar topsport ervaringen, bijvoorbeeld over de mysteries van succes of hoe om te gaan met tegenslagen. U kunt haar natuurlijk ook inhuren voor het geven van een (schaats)clinic.

Boerenbluf presentaties

Regelmatig trekken boezemvrienden Marianne Timmer en Hans Nijland het land in om samen zoals zij zeggen "de boel eens flink op te schudden". En dit doen zij op basis van hun jarenlange ervaring in de topsport.

Als voormalig directeur van FC Groningen weet Hans als geen ander wat erbij komt kijken om een sportclub optimaal te laten laten presteren. En Marianne weet natuurlijk wat er nodig is om gouden medailles te winnen!

Samen delen zij hun pieken en dalen en welke lessen hieruit kunnen worden getrokken.

Leiderschap is topsport

Exclusief voor managers verzorgen we een kijkje in de keuken van een professionele topsport organisatie. Welke parallellen zien we qua leiderschap tussen sport en bedrijfsleven? Wat is er nodig om tot topprestaties te komen? Hoe gaat men om met tegenslagen? Wat is het belang van mentale en emotionele vitaliteit naast fysieke fitheid?

Laat u verrassen tijdens deze workshop en kom meer te weten over de wereld van de topsport!

Sportvasten voor echte bedrijfsatleten

Uzelf, uw team of uw organisatie een kuur voor topsporters laten volgen waarbij deelnemers in tien dagen tijd 2-6 kilo afvallen en een switch maken van suiker- naar vetverbranding?

Sportvasten by Fittergy is een 10-daagse kuur onder persoonlijke begeleiding van Marianne Timmer.

Wetenschappelijk onderbouwd en met meetbare resultaten. Sportvasten geeft uw organisatie een vitaliteits boost!