Missie

Binnen de Timmerfabriek heb ik de handen ineen geslagen met professionals uit mijn netwerk die hetzelfde mensbeeld, vergelijkbare kernwaarden en een passie hebben om mensen optimaal te laten presteren.

Wij hebben de ambitie uw organisatie te faciliteren en te ondersteunen, zodat uw belangrijkste kapitaal – uw medewerkers – vitaler worden en als bedrijfsatleten gaan presteren. En dat doen wij op basis van 30 jaar (inter)nationale ervaring binnen bedrijfsleven en topsport.

Visie

In de meeste bedrijfsprogramma’s wordt vooral gefocust op de ontwikkeling van skills maar wordt voorbijgegaan aan de (combinatie van) fysieke, emotionele en mentale vitaliteit van medewerkers. Hierdoor valt het lange termijn rendement van dit soort bedrijfsprogramma’s vaak tegen. De Timmerfabriek helpt u om uw organisatie, teams binnen uw organisatie en medewerkers in olympische vorm te brengen door juist te focussen op alle drie aspecten.

En dat is hard nodig want uit recent onderzoek van TNO blijkt dat steeds meer (vooral jonge) werkenden last hebben van burn-outklachten. Bij jonge mannen heeft bijna een kwart (23 procent) te maken met dit soort klachten, bij vrouwen is dat zelfs bijna een op de drie (29 procent).

Timmertje Timmertje: wat doe je nu?

Na 18 jaar topsporter te zijn geweest met 3 gouden olympische medailles op zak, bouwt Marianne momenteel aan een nieuwe toekomst. Hierbij maakt zij gebruik van alle ervaringen die ze heeft opgedaan als sporter en als coach. Na haar actieve carrière is zij onder andere 5 jaar coach geweest van een commerciële schaatsploeg en heeft zij mooie resultaten behaald tijdens de winterspelen in Sochi. Tevens is Marianne Chef de Mission geweest van TeamNL tijdens de jeugd olympische spelen. Zij heeft dus vanuit drie invalshoeken aan de topsport bijgedragen.

Maar nu is een andere fase aangebroken waarbij het niet alleen meer over haar schaatscarrière gaat. Vandaag de dag haalt zij haar energie uit het verbinden, inspireren en motiveren van mensen en organisaties. Zij benut hierbij al haar ervaring binnen en buiten haar topsport carrière en maakt zij vanuit de Timmerfabriek dankbaar gebruik van partners uit haar netwerk die hetzelfde nastreven.